Searching the healthiest food in the world . . .
I think you'll understand plenty of this program -- and also find it interesting! Text notes begin below. When I ran out of room on the screen, I continued with outline above the film. Let me know what you got out of this film!
~ 14: One can't go 20 steps in Tokyo without encountering another dining opportunity.
~ 15:15: Ein Erdbeben - Live! The cooks experience an earthquake...Not too bad. And they get right back to work.
~ 16:30: Subways stop at department stores. The basements are the grocery stores.
~ 17:00 The percentage of a Japanese family's income spent on food. (Germany spends just 8%)
~ 18:30 The Japanese eat by season for flavor.
~ 20:00 Leibspeise (Thunfisch) ist im Gefahr (in danger): In Germany: 15 Kilo/per person Fish
but in Japan, they average 66 Kilo Fisch per person!
~ 21:45 Sushi Theken (counters) aren't only for nutrition, but also for conversation and comfort.
~ 23:20 Diet of their cattle includes: Fishpellets
~ 25:00 Nach dem Essen, die Massagen gegen Stress: 6 years long, the cattle get a message after eating.
~ 25:30 Cattle auction: perfection: Japan sucht die Superkuh! Euro 20,000 Preis for 4th place cow
~ 27:00 Beef prices are outrageous! (New item on the menu, compared to soybeans)
~ 28:15 Soybean perfection for tofu. In Germany, Soyaquark. Daily eaten in Japan, even 3x/da.
~ 29:15 Yoba: Most Protein-rich bites in the world.
Bewegungsmangel macht man Krank
~ 30:15 Kyoto footage (adelig = aristocratic)
~ 32:38 Das Motiv ist immer die Jahreszeit: The season!
~ 33:30 Man isst hier nicht saat, man isst sich zufrieden.
~ 34:00 Ritual of flailing a fish without separating the pieces; a captivating and meaningful vision to Japanese.
~ 35:00 Grills..... Food and Beverage Trucks!
~ 36:45 14 hour-long days, but it's all about conversation here, too.
~ 38:00 Man isst sich auch hier nicht satt; man isst sich geselig.
~ 38:20 Considerably young (90-year-old) woman has died; most live to be 100 on Okinawa Island.
~ 39:15 Goya: eat this and live to 120!
Von Norden nach Süden bin ich gereist -- allein, mit meinen kleinen Kamera...
durch Sushi-Theken . . .
Versessen auf Essen ... Obsessed with Food
Gesunde Kost aus Fernost ... Healthy Victuals from the Far East
Auf Speisereise durch Japan ... On a Foodie Tour through Japan
mit Gert Anhalt
Früher Morgen --- schon weg! (Cool, nicht wahr?)
Sie fangen nichts ein, sie rupfen was raus: Kombu (= Seatang = seaweed).
Alles in Handarbeit.
6x am einen Tag kehren sie zurück in den Hafen.
Die ganze Familie muss mithelfen. Bald schon kommt die Sonne raus. Da glänzt ...
Daschi ist das Aroma Japans.
Buchweizen ist gesund. Man kann so viel essen, wie man will.
61 Schüssel geschafft haben...Essen macht nicht nur satt, sondern auch glücklich.
Das Frühstück ist gesund.
Die Entdeckung der Nato... verhindert Krebs!
~ 42:00 Was noch braucht man, um gesund zu bleiben?
• Viel Bewegung an der frischen Luft !
• Lachen mit Freunden.
• Glück, und
• Zufriedenheit.
No comments:
Post a Comment